LCES RP Clan

Error Message RC20/ while using TJ's new crown vic

Go down

Error Message RC20/ while using TJ's new crown vic

Post  xxsgtigotem22xx on Tue Mar 19, 2013 5:43 pm

I found out that the RC20 Error is from a high poly vehicles, thus being said i havent had any probelms due to other cars only this car while getting the error. i dont know if its on my end or what but other people have been getting the problem. Please let me know on what i need to do to fix the problem. BTW nice car TJ:)

xxsgtigotem22xx

Posts : 3
Points : 9
Join date : 2013-03-04
Age : 27

Back to top Go down

Re: Error Message RC20/ while using TJ's new crown vic

Post  TJFOXHOUND on Tue Mar 19, 2013 6:37 pm

That model that was linked wasn't finished. The finished model is fine. It happened to me a couple times too. It happens when I constantly update the 2 files. When adding the files just once the vehicles.img remains just fine. Don't worry about that model. I already have an updated one with bug fixes and more equipment added.

TJFOXHOUND

Posts : 18
Points : 34
Join date : 2013-01-23
Age : 28
Location : Minnesota, US

http://lcesrpclan.all-up.com/u12

Back to top Go down

RE: Error RC20

Post  xxsgtigotem22xx on Tue Mar 19, 2013 11:46 pm

Ok thanks for posting & the fast response.

xxsgtigotem22xx

Posts : 3
Points : 9
Join date : 2013-03-04
Age : 27

Back to top Go down

Re: Error Message RC20/ while using TJ's new crown vic

Post  VernalCugix on Wed Mar 20, 2013 4:50 am

model? x.x

_________________
avatar
VernalCugix
Admin

Posts : 100
Points : 1063
Join date : 2013-01-20
Age : 25
Location : The Netherlands

http://lcesrpclan.all-up.com

Back to top Go down

Re: Error Message RC20/ while using TJ's new crown vic

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum